Agenda

No Events

Vrijheid | Speelkracht | soul

Iedereen start vanuit een eigen perspectief met het trainen van mindfulness, yoga en meditatie. Je persoonlijke weg om te groeien in bewustzijn.

Waar het vaak start als een leren omgaan met lastige aspecten in je leven en verlangen naar meer geluk, ontstaat er ‘onlong the way’ vaak een shift.

Een verandering in perspectief dat niet het kleine geconditioneerde ‘ikje’ gefixt hoeft te worden maar dat je kunt leren leven vanuit je bewustzijn als basis. Je soulbase. Het hart. Boeddha natuur. Licht.
Lees meer

Let’s learn to love and play every brand new day!
Hartelijk welkom bij Blancday.

Sabine Gabrielle van der Post

Boek een persoonlijk Zoomkwartier met Sabine

Mindful Soulful Lifestyle Programma

Groeien in bewustzijn; mindfulness inzetten om in verbinding te blijven met je soulbase.

Met meer dan 10 jaar ervaring in Mindfulness Training, Coaching, Retraites in het magische Las Negras weet Sabine dat het toepassen in je gewone leven van dag tot dag de grootste uitdaging is.

Maandelijks een persoonlijk zoomkwartier. Met een gesprek, een helende meditatie of ijkpunt. Iedere week op maandag ochtend een nieuw thema dat je helpt groeien. Donderdagavond een Soulsessie in het Mindful Cafe waarin we samen mediteren en je vragen kunt stellen. En dagelijks samen live mediteren. Voor 45,- euro in de maand volg je het gehele programma.

Meer informatie & inschrijven

No Events

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere nieuwsbrief weer een mindful moment

Mindful Momenten op Instagram