Vrijheid & speelkracht vanuit je soulbase

Vrijheid | Speelkracht | vanuit je Soulbase

Iedereen start vanuit een eigen perspectief met het trainen van mindfulness, yoga en meditatie. Je persoonlijke weg om te groeien in bewustzijn.

Waar het vaak start als een leren omgaan met lastige aspecten in je leven en verlangen naar meer geluk, ontstaat er ‘onlong the way’ vaak een shift.

Een verandering in perspectief dat niet het kleine geconditioneerde ‘ikje’ gefixt hoeft te worden maar dat je kunt leren leven vanuit je bewustzijn als basis. Je soulbase. Het hart. Boeddha natuur. Licht. Je bent al verlicht! Dat is je natuur!

Steeds vaker herinner je dat je mag zijn wie je bent. Hoe dat voelt. Hoe je je verbindt met die plek in jezelf. En je acties bewust aan durft te gaan vanuit 100% jezelf in het nu zijn. Vanuit speelkracht.

Iedere dag nieuwe lessen in het ego-jasje herkennen. Soms spot on soms achteraf. En in dat heldere moment niet hoeven oordelen.  Een glimlach kunnen toveren.  De alchemie van acceptatie ervaren.  Van dag tot dag  je vertrouwen voelen groeien en weten dat je op precies het juiste moment op de juiste plek bent. Synchroniciteit gaan herkennen.

Het is een kwestie van keuze. Keuze in levensperspectief. Iedere dag opnieuw. Ieder moment opnieuw. Vanuit de schaduw naar het licht. Vanuit spanning naar ontspanning. Vanuit kramp naar vrijheid. Van reactiviteit naar wijsheid.

Groei in bewustzijn is niet alleen een groot geluk voor onszelf, maar verlicht ook de mensen om ons met liefde, compassie,  speelsheid en de ruimte om de ander te laten zijn en zien. Dat heeft effect op het collectieve bewustzijn. De maatschappij. De aarde. Dat is nodig. Juist nu. Hier en nu.

Let’s learn to love and play every brand new day!
Welkom bij Blancday

Hartelijke groet,
Sabine Gabrielle van der Post

X