er is een helder Voor en na de mindfulness training

Mindful Leven en Werken Individueel Intensief Traject

Een mindfulness training bij Sabine van der Post van Blancday is de intensieve mindfulness training met als fundatie de MBSR ( Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT( Mindfulness Based Cognitive therapie). De training is uitgebreid met aandacht voor Mindful Werken en je verhouding met de wereld om je heen.

Wat leer je in deze training?

Mindfulness leert je om te gaan met de druk en snelheid van onze hedendaagse westerse wereld. In de Mindfulness Training leer je de 2500 oude meditatie technieken van de Boeddha. Deze technieken zijn voor westers gebruik geschikt gemaakt door onder andere Jon Kabat-Zinn. Je leert hoe je ze kunt toepassen in je dagelijks leven. Meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Mindfulness geven inzicht in de verandering die training geeft, in het brein en tot op cel niveau.

Wat leer je? Je leert een nieuwe houding aannemen ten opzichte van je gedachten, je gevoel, je gedrag. Je traint jezelf hoe jij stress, overload aan gedachten, frustraties en uitdagingen kan aangaan met inzicht, wijsheid & ‘peace of mind’. Je leert je gedragspatronen zien en doorbreken. Dat geeft rust, vrijheid en geluk in je leven, wat je uitstraalt naar de mensen om je heen.

Meditatie is de techniek die je leert om zelf de voordelen van mindfulness te ervaren. Mindfulness is een ervaringsleer en het thuis in je dagelijks leven oefenen vormt de basis van de training.

Inhoud van de individuele training

Bij een individuele mindfulness training houden we een opzet van 10 live sessies aan die ondersteund worden door videoteachings en een werkboek.. Iedere sessie duurt 1 uur en vindt plaats via ZOOM. We mediteren samen en bespreken je ervaringen van de meditatie en de ervaringen uit je dagelijkse leven worden besproken vanuit het mindful perspectief Wekelijks bespreken we een nieuw thema met bijbehorende mindfulness oefeningen om inzicht te krijgen in het thema. 

  1. Kennismaking & focus sessie
  2. Stop de sneltrein | Doe & Zijn Modus 
  3. Bewustzijn gedurende je (werk)dag 
  4. Het landschap van stress
  5. Aanvaarden als basis voor wijze actie
  6. Werken met compassie & plezier
  7. Tussentijdse evaluatie
  8. Open Mind – Connected Mind – Creatieve Mind
  9. Bouwstenen van (werk)geluk & flow
  10. Impact van aandacht op de wereld om je heen

Persoonlijke aandacht en eigen tijdsplanning

Het voordeel van privé training is er dat er meer aandacht voor persoonlijke vraagstukken is. Individuele mindfulness sessies geven meer ruimte voor het aangaan van patronen en heling van (oude) wonden middels het begeleiden van het doorvoelen van emoties die door gedachten over gebeurtenissen uit het verleden geactiveerd worden. Ook kunnen de sessies op flexibele tijden worden ingepland eventueel op werklocatie.

Zakelijk traject

Vele bedrijven maken gebruik van Mindfulness op de werkvloer. Sabine is founding partner van MO. MO staat voor Mindful Organisaties. Veel werkgevers vergoeden Mindfulness trajecten. Deze training wordt ook aangeboden aan medewerkers van Rabobank en KPN. 

Tarieven Mindful Leven en Werken Individueel Intensief traject

Mindfulness trainingen van 1 uur online live
Video teachings naast de live sessies & werkboek
Iedere werkdag live meditaties 15 minuten of 30 minuten

Particulier €1250,-
Zakelijk Werkgever € 1250,- (excl. BTW)

Intake

Lijkt deze mindfulness training je iets voor jou? Zeker met een privé training is het belangrijk dat het klikt met je trainer. Voor 65,- euro kun je een kennismaking en intake sessie boeken van een half uur. Deze kosten vervallen als je een traject gaat volgen. Sabine@blancday.com

Contact

Bel of mail Sabine als je interesse hebt; 06.34.22.69.72 of mail Sabine@blancday.com

Meld je aan voor een individueel traject

 

Meditatieve Coaching

Leren luisteren naar je eigen wijsheid
Losse coachingsessies

 1 uur
Wandelen regio Zwolle of via Zoom of Teams
De sessies kunnen opgenomen worden en herhaald

Particulier € 85,-
Zakelijk € 120-

 

zakelijke trainingen

Meer dan 10 jaar ervaring met het brengen van Mindfulness in organisaties

Mindful Onboarding
Re-intergratie begeleiding
Incompany Mindfulnessstraining
Intervisie & Supervisie

Mindful Leiderschap

Organisaties waar ik momenteel werkzaam ben: Rabobank, KPN, Amstelring, Effectory

Organisaties waar ik heb gewerkt
CBRE, Politie Amsterdam Amstelland, Gemeente Alkmaar