er is een helder Voor en na een mindfulness training

Mindfulness training

Een mindfulness training bij Sabine van der Post van Blancday is de  basis mindfulness training die internationaal faam draagt onder de noemer MBSR ( Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT( Mindfulness Based Cognitive therapie). Deze mindfulness training kan individueel gevolgd worden, in een groep en online. Hier lees je over de individuele training en de groepstraining.

Wat leer je in deze training?

Mindfulness leert je om te gaan met de druk en snelheid van onze hedendaagse westerse wereld. In de Mindfulness Training leer je de 2500 oude meditatie technieken van de Boeddha. Deze technieken zijn voor westers gebruik geschikt gemaakt door onder andere Jon Kabat-Zinn. Je leert hoe je ze kunt toepassen in je dagelijks leven. Meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Mindfulness geven inzicht in de verandering die training geeft, in het brein en tot op cel niveau.

Wat leer je? Je leert een nieuwe houding aannemen ten opzichte van je gedachten, je gevoel, je gedrag. Je traint jezelf hoe jij stress, overload aan gedachten, frustraties en uitdagingen kan aangaan met inzicht, wijsheid & ‘peace of mind’. Je leert je gedragspatronen zien en doorbreken. Dat geeft rust, vrijheid en geluk in je leven, wat je uitstraalt naar de mensen om je heen.

Meditatie is de techniek die je leert om zelf de voordelen van mindfulness te ervaren. Mindfulness is een ervaringsleer en het thuis in je dagelijks leven oefenen vormt de basis van de training.

Inhoud van de individuele training

Bij een individuele mindfulness training houden we de opzet van 8 sessies en inhoud van de groepstraining aan. Iedere sessie duurt 1 uur en vindt in principe plaats op de werklocatie van Sabine of via ZOOM. We mediteren en bespreken je ervaringen van de meditatie en de ervaringen uit je dagelijkse leven worden besproken vanuit het mindfulness kader. Wekelijks bespreken we een nieuw thema met bijbehorende mindfulness oefeningen om inzicht te krijgen in het thema. De mindfulness thema’s die tijdens een training aanbod komen zijn; de automatische piloot, houding en hindernissen, bewust zijn van adem en lichaam, stressmanagement, acceptatie, gedachten zijn geen feiten, zorgzaamheid, het einde van het begin.

Persoonlijke aandacht en eigen tijdsplanning

Het voordeel van privé training is er dat er meer aandacht voor persoonlijke vraagstukken is. Individuele mindfulness sessies geven meer ruimte voor het aangaan van patronen en heling van (oude) wonden middels het begeleiden van het doorvoelen van emoties die door gedachten over gebeurtenissen uit het verleden geactiveerd worden. Ook kunnen de sessies op flexibele tijden worden ingepland eventueel op werklocatie.

Zakelijk traject

Vele bedrijven maken gebruik van Mindfulness op de werkvloer. Sabine is founding partner van MO. MO staat voor Mindful Organisaties. Veel werkgevers vergoeden Mindfulness trajecten.

Tarieven individueel traject

8 mindfulness trainingen van 1 uur.
Particulier €960,- ( €120,- euro per sessie )
Zakelijk  ZZP €758,40  Btw €201,60 totaal €960,- ( €120,- euro per sessie)
Zakelijk Werkgever €1120,- (excl. BTW) ( €140,- euro per sessie)

> Bij de individuele trajecten van Blancday ontvang je een mindful soulful abonnement tot 3 maanden na afloop van je training.

Intake

Lijkt een mindfulness training je iets voor jou? Zeker met een privé training is het belangrijk dat het klikt met je trainer. Je kunt vrijblijvend een kennismaking en intake sessie boeken van een half uur.

Contact

Bel of mail Sabine als je interesse hebt; 06.34.22.69.72 of mail Sabine@blancday.com

 

Meld je aan voor een individueel traject

 

Meditatieve Coaching

Leren luisteren naar je eigen wijsheid
Losse coachingsessies

 1 uur
Locatie: Borneokade 76
Wandelen of via Zoom of MTeams
De sessies kunnen opgenomen worden en herhaald

Particulier € 120,-
Zakelijke € 140-

Coaching strippenkaart bij het Mindful Lifestyle Programma
3 sessies / € 295-

 

 

zakelijke trainingen

Meer dan 10 jaar ervaring met het brengen van Mindfulness in organisaties

Mindful Onboarding
Re-intergratie begeleiding
Incompany Mindfulnessstraining
Intervisie & Supervisie

Mindful Leiderschap

Organisaties waar ik momenteel werkzaam ben: Effectory, Rabobank, KPN, Amstelring

Organisaties waar ik heb gewerkt
CBRE, Politie Amsterdam Amstelland, Gemeente Alkmaar