Iedere werkdag een nieuwe meditatie

Meditatie Maandabonnement

Heb je een Mindfulness Training gevolgd of weet je hoe goed je je voelt door meditatie?

Vind je het ook lastig om regelmatig te gaan zitten en je aandacht te trainen? Juist in tijden van onzekerheid is het fijn om je bewustzijn stevig te verankeren in je -werk-dag. Jezelf (je zenuwstelsel) trainen om niet in de ‘gevaar’ of ‘jaag’ modus te blijven hangen maar weten hoe terug te schakelen naar je basis van rust en kalmte.

Meditatie Maandabonnenment € 22,50,- incl. BTW

Zelfzorg
Volg dagelijks de nieuwe meditatie en train je brein voor mentaal welzijn en een mindful werkdag. Dagelijks mediteren maakt het verschil in je dag. Met een Mindful start geef je jezelf focus en een stevig anker naar je thuisbasis; een plek van rust, wijsheid, liefde, verbinding en creativiteit.

Iedere dag een verse mindful meditatie!
De meditaties zullen dagelijks verschillen en zullen een mix zijn van inspiratie, geleide meditatie, stilte en focus voor je -werk-dag. Als je nog geen ervaring hebt met mindfulness of meditatie, of je vind het fijn wat meer begeleiding en inspiratie te krijgen raad ik je aan eerst 2 maanden te kiezen voor het uitgebreidere abonnement. Kijk daarvoor hier: Mindfulness training abonnement

Live stream Zoom of besloten facebookgroep
Je ontvangt de Zoomlink waar je de meditatie live kunt volgen op je laptop of je mobiel. Je kunt ook live via de besloten facebookgroep kijken. De video wordt bewaard en gecategoriseerd in de facebookgroep mocht je deze later willen volgen of terug luisteren.

Voel je van harte welkom ook voor vragen,

Hartelijke groet,
Sabine van der Post

Na inschrijving en de betaling ontvang je:

  • een warm welkom en een paar intake vragen/ijkpunt
  • een focus zoomkwartiertje met Sabine
  • basis informatie over Mindfulness; video & pdf
  • toegang tot de live ochtendmeditaties via Zoom
  • de uitnodiging voor de besloten facebookgroep waar je alle meditaties kunt terug kijken

Schrijf je hier in